13.10.2014 г., 14:06 ч.

Пираня в сърцето 

  Поезия
634 0 15

Не обелвай и дума за обич! Мълчи!

Аз в сърцето си нося пираня -

разфасоващи зъби зад кротки очи.

И не искам със теб да я храня.

Тя е гладна за обич и за добрина.

Тя те дебне, слухти търпеливо.

Ха, прошепнал си, че ме обичаш - ха, тя,

начаса, в теб до смърт се е впила.

 

Не пристъпвай към мен! По-добре си върви...

Ти не знаеш какво е пираня.

Ще те глозга така, че чак в мен ще кърви! 

Уморих се от кървави бани.

Остави ме сама - Нека мен да яде,

да ме ръфа и да ме убива.

Милостивата смърт е "парче по парче".

Докогато боли - аз съм жива.

 

Радост Даскалова

 

© Радост Даскалова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??