28.07.2010 г., 22:43 ч.

Пирони 

  Поезия
528 0 2

всеядна

храни се

само с мъже

най-обича

да им говори

пирони

са думите ù

беззъбо

изплюти

на голо

разшиват

им костите

понякога пие

но никога

с някого

пие сама и

само уиски

което се влива

в цвета

на очите ù

пие на гладно

и перфорира

с поглед

лицето на

чашата

която

прилича

на мъж

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??