8.08.2016 г., 10:40 ч.

Пишещо момиче 

  Поезия
444 1 3

Влюбвал ли си се в пишещо момиче,

което живее в няколко свята..

Готов ли си за такова обичане,

дали ще ти го понесе душата?

 

Тя ще те гали тихо с думи,

в цветни светове ще заспива,

с вдъхновение ще те целува

и всеки ден ще те преоткрива.

 

Влюбвал ли си се в пишещо момиче,

което без дъжд носи дъгата,

което само с писалка те съблича

и на тъмно намира красотата.

 

Любовта й не подлежи на редактиране -

слабите мъже са зачеркнати отдавна.

Готов ли си за такова обичане?

Сега?! Приемаш или отпадаш..

 

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??