2.01.2018 г., 10:57 ч.

Писма до другия край на света 

  Поезия
310 4 5

Разполагам само с думи.

Не с глас, с който тихо да ти говоря
Не с ръце, с които да те докосна.
Не с коси, които да развея с примамливо движение.
Не с очи, с които да привлека погледа ти.
Не с устни, които да ти се прииска да целунеш.
Не с тяло, което да пожелаеш.

Разполагам само с думи.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??