Писмо
В тази тиха нощ,
в която си отиде,
пиша ти аз.
Защо нашата любов ти унищожи?
Като тих лек вятър си отиде
и не се завърна ти.
Не мога да те забравя аз.
Всяка нощ те сънувам,
а през деня мисля само за теб.
Нощите са много студени,
а дните тъжни и мрачни.
Любима... моля те, върни се при мен.
© Димитър Новак Всички права запазени