15.11.2015 г., 20:43 ч.

Писмо до депутатите 

  Поезия
363 0 2

От клетвата ви дума не остана,
която да не омерзихте.
Идва ми Калашников да хвана
и да ви кресна : "Подреди се!"


Но жал ми е за вашите роднини,
които ще даря със скръб голяма.
Да ви разстрелям, имам куп причини,
но оправдание за мене няма.

 

Като баща и син, ви днес проклинам.
Един не заслужава снизхождение.
Живот не съм ви дал, не го и взимам.
Към Бог аз имам страх и уважение.

 

Зная, че това което почне,
нормално е и край веднъж да има.
Позорът ви е твърде дългосрочен,
а поведението - нетърпимо.

 

Народът търпелив е, но и мъдър.
Страната се нуждае от герои.
Денят на истината предстои да бъде -
продажници, крадци, лъжци, плейбои...

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Истина е! Прати го за първа страница на "24 часа" или "Труд"! Там му е мястото, ама на кой ли редактор ще му стиска?!
  • "Народът търпелив е, но и мъдър.
    Страната се нуждае от герои.
    Денят на истината предстои да бъде -
    продажници, крадци, лъжци, плейбои..."

    Адмирации, Вальо!!!
Предложения
: ??:??