24.11.2007 г., 10:16 ч.

Писмо до Дядо Коледа 

  Поезия » За деца
1467 1 3
 

П И С М О  Д О  Д Я Д О  К О Л Е Д А

 

 

Весел празник приближава,

с песни, танци и забава.

Дядо Коледа в снега,

идва с чудната шейна.

Дар реших да му поискам,

седнах и така му писах:

Мили Дядо Белобрадко,

само как те чакам, Дядко,

да ти кажа: бях послушна,

тайничко да ти пошушна,

че направих три бели,

мама ми ги опрости!

Бързай, Коледа е вече,

знам, че идваш отдалече,

чакам хубава играчка,

иначе ще се разплача...!

 

                                             ИЛОНКА ДЕНЧЕВА

 

 

© Илонка Денчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??