18.10.2007 г., 23:35 ч.

Писна ми! 

  Поезия
672 0 6

Писна ми да се правя на желязна!
Писна ми и да съм опората
на всички около мен!
Писна ми да крия струната нежна,
която ме пази от отровата
на безразличието всеки ден!
Писна ми да крия раните -
всички вие, обичани от мен,
които ми нанасяте!
Писна ми с усмивка топла
любовта си да ви давам!
Да ме поставяте на пиедестал
и само укори да получавам!
Писна ми! И аз съм плът и кръв!
Писна ми! И аз съм нежна и ранима!
Писна ми да тъпчете по моя път!
Писна ми да оставам незначима!!!

© Нели Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??