27.03.2007 г., 0:38 ч.

Плашило 

  Поезия
577 0 1

Изваяно от отчаяние и развалини…
Отправя поглед към безкрая…
Рее се сред гори и долини,
ала не надниква в Рая…

Навежда се напред,
в ято от сълзи се гмурка
Пусто е навред…
Само то,мъртвото живурка.

Някак си виси, крепи се,
а погледът му долу е отправен
от страх горкият е направен…
***

И вятърът задуха, задрънча
най-накрая затанцува!
Плашилото се откъсна, изхвърча
Към Рая то заплува…

© Сиси Валентинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??