10.12.2017 г., 22:29 ч.

Плевен 

  Поезия » Гражданска
409 0 1

Няма да забравим вам,

що измихте петвековний срам,

що от тиранина ни спасихте

и свобода ни вий дарихте!

Без страх паднахте в боя

да освободите родината моя,

да спасите раята нещастна,

да спасите таз земя прекрасна!

© Георги Всички права запазени

Днес се навършват 140 години от Плевенската епопея, президентът се включва в тържествата.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поклон пред героизма
    на загиналите за свободата на нашата Родина!
    Поздравления, че посвети на всички тях чудесна творба, Георги!!!
Предложения
: ??:??