7.04.2014 г., 23:11 ч.  

Плодова градина 

  Поезия
430 0 0

Плодова  градина имам аз и похапвам вкусни плодове във този късен час.

От ябълка до круша, сочни всеки ден са те.

Таз градина чудна, ще я имам дълги векове!

 

Нежно слънце гали градинските листа, вятър ги повява 

с мека топлина. С нежност и грижовна сила гледани са те, 

вкусни, сочни, пак ще бъдат моите плодове.

 

Колко много я обича малката Марина, моята вкусна 

плодова градина! Обича да играе вътре в нея, 

обича да играе с моята малка фея.

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??