26.08.2023 г., 7:51 ч.

По-добре да не знам къде си 

  Поезия
333 0 0

Искам те щастлива, когато сме приятели.

Усещам, че искаш повече.

Минах този път, но когато отблъсквам те

Съзнателно - по-близко до табу за мен искаш ти да си.

 

Твърде по-голям съм и знам най-гадните тенденции в правилата на играта

топлата вода никой не откри.

Знам, че ще те боли, но умишлено ще ме намразиш ти.

 

Лош съм и добър - искам от МЕН да се спасиш!

 

Външната гума е изтъркана от годините на живота ми, но много добре знае пътя

...и най-вече всеки завой по пътя и всяка дупка.

 

Джантата е здрава, мотора бачка яко, само в бара харчи масло

с километрите все повече съм във сервиза

А ти си остро стъкло, пирон, попътна дупка дето ще намери друга гума,

но знам къде си, оттам повече няма аз да мина.

 

  П.с. ( За един голям ремонт от 2г. ..за Деси...добре ме ремонтира -бъди щастлива суитхарт! ((няма да те забравя))

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??