3.02.2009 г., 8:28 ч.

По „Kohelet" 

  Поезия » Гражданска
550 0 1

Да биде блажена светлотата,

пред ангел, опрощаващ твойта грехота.

Нежели да оправдаваш пред мен

сиромашка си душа – от гонЕне.

 

Многодумно оброг – не давай Богу,

щеш трижди го изпълни с мълчание.

Бива време, кога прощен живейш

опрощената душа – приеми Богу.

 

© Николай Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Бездумие...
    И няколко по трижди понякога не е достатъчно.
    Поздравления за идеята и стиха!
Предложения
: ??:??