2.03.2010 г., 16:17 ч.

По Робърт Бърнс 

  Поезия » Еротична
921 0 7

През нощта усети Джени,
че в леглото мърда
между нейните колене
нещо топло, твърдо.

Трепна стреснатата Джени:
„Ах, какво ли става!",
между нейните колене
там какво ли шава...

И реши тогава Джени –
все едно какво
шава, щом сега е с мене
в топлото легло

между моите колене
и е на дърво,
нека да остане с мене
в моето легло.

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??