5.09.2005 г., 15:19 ч.

По Селинджър 

  Поезия
972 0 0
Спасителят в ръжта
спаси момиче.
И то до гроб го заобича.
И не след дълго
пак в ръжта,спасителят спаси момиче,
което пък до гроб го заобича.
След време...
След друго време първото момиче
пожъна всичко,що е ръж...
Ала така ше спреш ли мъж-
спасител?

© Светлозар Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??