29.11.2014 г., 15:42 ч.  

По скалата "Човек" 

  Поезия » Философска
296 0 0

По скалата "Човек"

 

В далечината залезът догаря,
приижда стародавна тишина
и крепостни стени събаря
на твоята съзидана съдба.


Усещаш пулсът на недрата
вибриращи през вените и в теб,
понесен в лабиринта на земята
издигаш се по скалата "Човек".

 

Човек - безкрай невероятен!
Човек - и музика, и зов..
Събран сред космос необятен
от извора на вечната любов!

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??