13.02.2013 г., 21:09 ч.

Подарена любов 

  Поезия
669 0 2

 

ПОДАРЕНА ЛЮБОВ

 

 

Сигурно се воюва за правото

да те имам, да бъдеш до мене...

Днес не искам обич такава –

днес ми трябва любов подарена.

 

Да ме стресне до дън душата

пълнотата на чувства немерени,

да потърся с устни ръката ти

- устните ти да намеря.

 

Не спечелена да си, не такава –

като роса на лицето ми да паднеш,

моята жажда да утоляваш,

сама за обич да си жадна...

 

Да не задаваш трудни въпроси,

да няма минало и бъдеще време.

 

Аз не искам да те изпрося,

ти не искай да те превземам!

 

© Валентин Чернев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотна емоция!!!
  • На "Подарена любов"-Любов!Да вдигнем чаши в утрешния ден,за Здраве и за Берекет!Лозите грозде да налеят от кехлибар и от рубина!Да напълним бъчви с Вино и в настоящата година!Честит Празник!!!
Предложения
: ??:??