22.08.2007 г., 19:29 ч.

Подарък 

  Поезия
963 0 18
Подарих ти мъничка звездичка,
за да бди над твоя сладък сън,
а когато искаш да ме имаш,
да погледнеш през прозореца навън.
Подарих ти цялата си обич,
нежността си, любовта ...
подарих ти и ръцете мои,
да ти дават вечно топлина.
Подарих ти пламенно сърце,
днес ти подарявам всичко,
тялото ми също е за теб,
за да знаеш колко те обичам!

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??