7.07.2019 г., 15:24 ч.

Подарък за рожденния ден на сина ми 

  Поезия
513 0 2

 

 

Едно не съумях за теб да сторя.

Надявам се, че няма да ме съдиш.

В стремежа си с живота да се боря,

години, не успях до теб да бъда.

 

Оставих те, дете, а вече мъж си.

Ти се кали без мен и не отстъпи.

Скоро и гурбетът ми, ще свърши,

но лисващите спомени са скъпи.

 

Честит да си рожденнико и нека,

да бъдеш здрав и винаги напред

ти да вървиш по същата пътека,

благословена с бащински завет.

 

Доказвай се в живота и успявай.

Като гранита искам да си здрав.

Българин бъди и не забравяй

героите. Старай се като тях.

 

За мен си сине всичко на земята.

Звезди да ми поискаш -ще сваля.

Честит бъди и нека светлината

е винаги във твоята душа. 

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??