2.09.2007 г., 13:06 ч.

Подход 

  Поезия
724 0 11
 

На кучка кажат ли и „бясна",

тя няма да е вече свястна.

И  няма никой в  тоя свят

да и даде коричка хляб.

Макар да не е здравословно,

ще лай и хапе поголовно.

Но  срещне ли тя  смел  юнак,

получи ли от него знак,

погали ли я по главата -

тя ще го близне по ръката.

Един за друг ще са герои,

ще са си верни, ще са свои,

щом се обичат, то се знай -

приятели ще са до край.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??