11.07.2006 г., 12:59 ч.

Подлудяващо момче 

  Поезия
737 0 1
Защо щом затварям очи виждам само тебе?
Тези тъй познати черти, като на малко невинно бебе,
което със своята невинност мъка причинява,
и със своят чар неистово подлудява.

Да, тебе всички те заглеждат,
свалят те до припадък, но да се спрат не се усещат.
Дразни ме това тяхно поведение
и че си мой им показвам с презрение.

Обичам те страшно много, мило момче,
но хвана ли те в изневяра, ще стана аз зверче,
че няма да ме имаш вече това ще е факт,
колкото и да ме боли вече, аз съм си инат!

© Даниела Джамбазова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хахах пука ми за двойката ти за мен е важно аз какво мисля за моите си призведения кой знае твоите какви бози са !
Предложения
: ??:??