28.08.2014 г., 22:01 ч.

Подострени тъпизми 

  Поезия » Хумористична
388 0 1

                        Малкия Иванчо

         Мамо, мамо, искам да зная

         едно нещо ни ми дава да мигна,

         какво падна снощи във Вашата стая -

         дето и Господ не можел го вдигна!?

                        .................**.................

                       Шведска тройка

         Колкото и оная работа да ти е голяма,

         шведска тройка не става от двама.

         Винаги трябва и трети

         дори само да свети!!!     

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??