20.04.2011 г., 22:34 ч.

Поет 

  Поезия » Гражданска
451 0 2

                        ПОЕТ

 

Пак възседнах коня - лудия Пегас.

Храня го със дните и нощите пияни.

Неподвластен съм на светска власт.

Чакам да дойде още пролетта от лани.

 

Пак оставам вечер самотен Дон Кихот.

И оставих вятърните мелници на мира,

Къде подслон да търся за лудия живот.

Като мъдрец живея на стихове и бира...

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??