Римувай... драскай – кой ти гледа!
Над листа бял се напъни!
Поезия за ширпотреба
е нужна, както и преди!
Пиши, пиши... тук-там надписвай,
с красиво чувство излъжи!
Зад псевдонимче се подписвай –
тъй критиката не боли!
Накрая, ако се замислиш,
какво остава – звезден чар!
Дори на рими да кандисаш,
помни – талант си имал в дар!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени