4.01.2006 г., 16:11 ч.

„Поглед” 

  Поезия
1114 0 3

„Поглед”

 

Когато те видях, усетих,

как нещо в мен изгря,

как нещо топло ме подсети,

че вече истинско е – не игра.

 

Когато те видях, разбрах,

че без теб не мога да живея

и признавам си без страх –

ако ти не беше, щях да полудея.

 

Когато те видях, си казах,

че ти си подходящата жена

и от всичко друго се отказах,

за да бъда с тебе до смъртта.

© Балрог Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??