6.01.2009 г., 16:07 ч.

"Погледи" 

  Поезия
567 0 7
"Погледи"

Самотна улица,
с тротоарно мълчание
разминавам хората,
свели погледи
- с упование,
че ще стигнат
накъдето са тръгнали,
със уверени стъпки
към дома си се връщат,
деня си събличат
нощта ги прегръща...
Пореден ден
във прашна магия,
търся ходещи мисли,
отправям болезнено взор,
няма поглед да срещна,
ослепял от бездушие,
няма как да те видя
в моя тъмен затвор.

© Дидо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??