21.10.2007 г., 23:06 ч.

Погледни напред 

  Поезия
948 0 4

   Днес те срещнах... Не изглеждаше много добре,
   сякаш някой те душеше и от тебе искаше да се отърве.
   Днес видях в очите ти това, което не бях виждала до сега,
   забелязах чувства - толкова любов, но и толкова тъга!


   Искаше ми се да стана и да ти подам ръка,
   да почувстваш, че не си сам и че съм до теб сега!
   Искаше ми се да мога любовта ти да ти върна,
   да ти кажа "Бъди щастлив" и да те прегърна!


   Но съжалявам! Това е невъзможно, скъпи,
   любовта не може да се върне или купи,
   тя идва, когато най-малко я очакваме,
   и си заминава тогава, когато най-много я желаем!


   Силен мъж си! В това съм убедена...
   Жалко е, когато любовта е унищожена,
   жалко е, когато чувстваш се така,
   сякаш загубил си всичко в света!


   Приятелю, не се отчайвай и продължи напред,
   ще спечелиш обич нова, за всичко идва ред,
   не забравяй да останеш същият човек,
   защото такива като тебе няма в този век...

© Елен Ривес Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви много Успехи на всички!
  • Наистина много красиви стихове и реални изводи.Браво!!
  • "Но съжалявам!Това е невъзможно скъпи,
    любовта не може да се върне или купи,
    тя идва когато най-малко я очакваме,
    и си заминава тогава когато най-много я желаем!"

    Вярно е ...Поздравления за стиха и за изводите!
  • Браво много е красиво!
    Ако искаш по-често да се появвява повече ще ни радваш с такива стихове
Предложения
: ??:??