29.06.2018 г., 0:00 ч.

Поглеждам в теб 

  Поезия
514 1 0

Не се отчайвай от ежедневието сиво,
представям ти нещата в друга гама и
всичко изглежда много по красиво.
Променям нюанса от мъгливо,
създавам цвят и всичко става отново живо.
Контраста вече е различен и образа
вече не е песимистичен.
И гледам и не искам да бъдеш толкова самокритичен.
Търсиш своя път и си съпричастен, не стоиш настрани, позиции нови опитваш да изградиш, знам, че умееш да твориш.
Гледаш напред това създава твоя собствен мироглед, не искам да си, като другите черноглед и живота е пред теб о знай, че аз вярвам в теб.

© Ina Nikolova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??