10.11.2005 г., 10:15 ч.

Погребах снощи любовта 

  Поезия
944 0 2
             Една любов завинаги умря.
             Една любов във тиня се превърна,
             като простреляна птица в гърдите
             издъхна за миг във нощта.

             Мъничко поне да беше я погледнал
             две нежни думи да й беше казал,
             в очите пламъчето да запалиш
             целувка с трепет да й подариш.

             Недей да гледаш никога след нея
             във кея се разби като вълна,
             но вълната при морето се завръща.
             Остави я - погребах снощи любовта.

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??