11.12.2004 г., 14:57 ч.

Погребение без репортаж 

  Поезия
851 0 2

Монолог без телевизия

"Добре, да започваме!
Изгасете тези прожектори!
Ще кажа този монолог във пълен мрак.
Нека погребем подобаващо Театъра,
нека му отдадем заслужена почит."

Онези оператори се зачудиха какво да правят.
Трябваше им репортаж за новините.
Слепите репортерки им казаха:
-Зарежете тези идиоти,изключете камерите
и да тръгваме!

© Ясен Крумов- Хенри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??