22.10.2007 г., 21:03 ч.

Поискай ме 

  Поезия
838 0 11
Мисля за теб.  С мисъл -  една.
И всичко покрай мен минава.
Небето слиза изведнъж.
В краката ми звездите падат.
Поискай ме! Сега.
Ще те обичам.
Ще бъдеш въздух в моите гърди.
А любовта ми ще се стича -
по устните ти като вик...
Поискай ме!
Ще дойда като песен.
Като молитва утринна
във твоя храм.
Ще бъда всичко.
И любов! И истина.
Ще бъда тук  до теб.
Сега и занапред.

© Дилианна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??