21.05.2006 г., 22:32 ч.

Пожелание 

  Поезия
1034 0 1
Когато с нея те видях,
от болка онемях!
Вие бяхте там,където слънцето грее...
А аз тук ,където е толкова страшно ,
че никой не живее.
Когато те видях с нея,
забравих да живея.
Да съм винаги сама-това реших,
докато друг начин не измайсторих.

Ще ти отправя кратко послание...
Под формата на мъничко желание...

Желая ти нещастие голямо!
Желая ти край с всичко прекрасно!
Желая ти всичко най-ужасно!
Дано до теб да достигне моята злоба,
дано на плещите ти се стовари на света цялата тревога.

Ти не знаеш какво е да те застигне моя гняв!
Чак тогава в очите ти ще видя страх!

И тогава аз ще се смея,
защото от твоята тъга ще живея...

© Злобка Злобкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??