14.10.2008 г., 22:45 ч.

Пожелание за обич 

  Поезия » Любовна
2216 0 5
Пожелание за обич

Аз искам да ви разкажа, но нямам думи,
които са способни да опишат това -
вълнението когато ме целува,
или когато гали моята коса...

Аз искам да ви нарисувам, но нямам четка,
която това да може да изобрази -
как настръхва кожата ми под дланта му мека,
как над нас валят звезди...

Аз искам да ви изпея, но ноти няма
за това усещане красиво -
как е сладко, когато сме двама
и как от всякога сме по-щастливи...

Аз искам стих да напиша, но няма букви,
те да разкажат как сърцето се преобръща -
когато ми шепне най-топлите думи
и когато с лъвска нежност ме прегръща...

Аз искам да напиша книга, но няма хартия,
която да изпита всичко това -
когато целува потръпналата ми шия,
или когато на рамото му склоня глава...

Аз ви пожелавам само да обичате -
истински безусловно и с цяла душа,
само така ще може да изпитате
неописуемата магия на любовта!

29.07.2008

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??