11.10.2007 г., 10:49 ч.

ПОКАНА (важи за всички :) 

  Поезия
809 0 10


Танцувам с дните, новите,
прегръщат ме дърветата, галят се клоните,
обличат ме листата, пурпурноалените,
носи ме вятърът, обгръща ме с дланите,
рисуват в полята, цветята,
граници отвъд самотата.
Каня Ви с птиците, пъстрокрилите,
моите вестоносци в поканите,
да изтанцуваме миговете,
... неизживяните.

© Весела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??