7.08.2008 г., 12:34 ч.

Покой 

  Поезия
584 0 2
Потъвам в мрака,
роден от някогашна
светлина
и се давя в
пустошта,
останала след любовта...
На дъното на
мъртвото
откривам остатъците
от живота - своя -
и там, обвита
от студенината
на самотно отчаяние,
намирам аз покоя...

© Мирена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??