29.01.2013 г., 16:03 ч.

Полет с Вещица - без Катапулт! 

  Поезия » Еротична
769 0 1

  

Аз идвам в съня ти с вихър и земетресение.

Не съм твоето сънено, тихо среднощно видение.

На съня тишината разрязвам с острието на нож.
Тъмната сянка съм, идваща при теб в полунощ.

 

Не съм нежната, Белоногата. Нито Приказна фея.
Прегърна ли те, завинаги мой си! Ще забравиш за нея.
Аз съм Вещица. Огнена Страст. Мистична магия...
Спомени -
освен тези за мен, с целувки ще ги изтрия.

 

Аз съм Експанзията! Безумната Екзалтация и Екстаз!
Инвазия над сетивата! Спазъмът в Хипнотичния транс.
Еротичната ти полюция. Атентат в твоя команден пулт.
Твоята Мозъчна девиация! Психо фантазия и инсулт!

 

Аз съм твоята свръхмощна, екстремна Ерекция!
На Възбудата ти съм нескончаемата Проекция!
Перпетуум мобиле с градация! На Похотта Илюстрация!
Шокова дефибрилация! Твое Сърце - с трансплантация!


Твоя оргазмен амок съм! Сътресение и комоциум!

Хищна владетелка на феромоните в мега консорциум.
Свръх хормоналната ти експлозия на мъжественост!
Междугалактически термоядрен взрив! Глобалният Срив!

 

Аз съм био химически катаклизъм! Плътската Еволюция!
Фрустрация на Съблазън! На Разврата съм Конституция!
На Погрома и Съзиданието - Най-Грандиозната Фабула!
Абстрактната Логика на Всемира! Гениалната Формула!

 

Скок в другото измерение! Космическа дестинация! 
Свръхзвездна халюцинация! На Духа - телепортация!
Нощната Блудница! Прелъстителка по презумпция...
  
                                  *     *     *
Аз съм конвулсиите - Турболенция на Греха!

................................


Идвам в съня ти... Готов ли си вече за Мен?  
За най-страховитата Експедиция!
За Големия, шеметен Скок в Отвъдното!
За Полет с Вещица - без Катапулт!

© Екатерина Камазовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??