20.05.2022 г., 23:11 ч.  

Политиката е цирк! 

  Поезия » Гражданска
337 0 0

Искахме си политическа класа млада,

имаме я вече, но каква полза от тях?

Поредният "спасител" дойде от Канада,

щеше да ги чегърта, но стана за смях.

 

Народе, не се унасяй в дрямка,

каквото посееш, туй ще жънеш!

Страх го е вече и от своята сянка,

внимавай в крака му да не се спънеш!

 

Културният ни министър взима дрога,

премиерът заплатата си на Украйна праща,

какво стана с тези млади мъже, за Бога,

ние държава ли сме, или щат на САЩ!?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??