14.02.2021 г., 11:46 ч.  

Половината пенсионери имат доход 300 лева! 

  Поезия » Гражданска
291 0 1

С тежък труд цял живот се мъчиш

пенсия от 300 лева да получиш.

Това ли заслужават нашите дядовци и баби?
Не, господа политици, не сте прави!

Че вие взимате огромните заплати,

увеличавате ги да сте още по-богати,

а поне половината пенсионери едва оцеляват.

Ами ако с достойнството ви така се подиграват?

Че не знаете какво е бедност, нищета!
Ей това е, уви, несправедлив е света!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??