14.09.2007 г., 18:42 ч.

ПОЛОВИНЧАТО 

  Поезия
453 0 1
 

На порции не искам да ме имаш!

На глътки аз не бих те пила!

В съгласие към мене кимаш,

но аз не мога да съм мила!

До тук не бе в живота гладко,

напреде все по-стръмно става!

Не бъркай в мен като във сладко!

Ще се опариш на жарава.

Била съм блудница и луда,

наивна, глупава и млада.

А ти... нима си друг или пък Буда?

Нима не си горял на Дяволската клада?

Да ме докосваш, без да вкусиш, ще е жалко!

Да се напиеш после, ти е малко!

Не си помисляй онова дори!

Аз нямам никакви мечти!

Докрай стигни или не почвай!

Страхът отдавна те погуби.

Не съм ти стръв.Не ме нарочвай!

Не съм поредната заблуда.

© Гера Гера Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??