13.05.2020 г., 13:55 ч.  

Идеали 5 

  Поезия » Гражданска
371 0 0

Стреснете се, съвести заспали!

Забравихте ли за мечти, идеали,

за духовното и за високи цели!?

Бъдете оптимисти, бъдете смели!

Нека имаме висок морал,

нека който от народа е крал

отиде на полагащото му се място,

а който държи се свястно

и България искрено обича,

да заеме пост отговорен,

а който тайно я отрича

оттам незабавно да е изгонен!
Стига мижитурки и предатели,

на враговете на народа приятели,

стига злоба, грубост и клевети,

нека България да се спаси!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??