23.05.2007 г., 12:30 ч.

Помогни ми 

  Поезия
907 0 0

Помогни ми да не бъда като теб.
Помогни ми да те забравя още тази нощ.
Помогни ми, защото не издържам.

Мога да те забравя скоро тебе.
Мога и друг да обикна.
Мога да те отритна.
Мога, но не сега.

Щом те аз забравя,
Ще обикна някой друг,
Ще го обичам повече от тебе!

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??