3.10.2006 г., 23:30 ч.

Понякога... 

  Поезия
671 0 4

Понякога е трудно да повярваш,
         че животът няма да е вечно сив,
         че любовта наистина я има 
         и ще бъдеш някога щастлив .

        Понякога за всичко ти се струва,
        че ще намериш правилния път
        и си мислиш че си господаря 
        на собствения си живот...

       А животът е един подарък,
       който трябва да цениш.
       Грешките си да поправяш
       и напред да продължиш.

      Понякога наистина е тежко 
      да си сам и да живееш в самота.
      Това е нещо нечовешко,
      но е виновна твоята съдба..

      Започваш да си мислиш, че умираш
      и сърцето продължава да кърви..
      От болка, от страдание неможеш
      да спреш горещите сълзи...

      А те ще парят много дълго
      ще умираш бавно ден след ден
     докато в един момент не се превърнеш
     в студен, безчувствен и сломен..

     Тогава ти ще се запиташ
     дали това не е шега,
     дали  наистина си жив
     или е просто някакъв кошмар..

    Е, това е стиха мили мои
    не е завършен, но уви
    Немога нищо да измисля,
    защото всичко ме боли!!!
















© Диляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздравления! Стихът ти докосва...
  • Да, животът е подарък, който трябва да ценим!
    Поздрав1
  • А животът е един подарък,
    който трябва да цениш.
    Грешките си да поправяш
    и напред да продължиш.

    Повярвай си! Забрави болката. Продължавай напред!
  • Прекрасен е Да, трябва да ценим живота и всичко в него!
Предложения
: ??:??