29.07.2009 г., 17:29 ч.

Понякога... 

  Поезия
502 0 6



Понякога имам нужда

от сбъдване.

Без очила,

без огледала.

Тихо и нежно

обичане.


Понякога искам в полета

с теб да се сгушваме

и да помълча.

Истинско щастие.

Чисто, събирано

обичане.


Понякога съм лекувана

от счупено крило.

Ти не ме лекувай!

Мога да вървя,

Просто ела,

сбъдване...

 


© Боряна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??