20.06.2007 г., 0:20 ч.

Попита ме 

  Поезия
714 0 9

 

 

 

какво желая ти ме питаш

 

 

да ми се усмихнеш

ръце към мене да протегнеш

в обятията си да ме притиснеш

 

да ме целуваш дълго

много дълго

от жарките ти устни да изстена

 

с искрата твоя

жарта във мен дълго таена

в буйни пламъци да лумне

 

пожар и в тебе ще запаля

със устните си ще го разгоря

и с ласките си бавно ще го потуша

 

 

какво желая ме попита

желаеш го и ти

нали


 


 


 


 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??