18.07.2007 г., 12:23 ч.

ПОПРАВКА 

  Поезия
1043 0 5
ПОПРАВКА

Изтощен и отпаднал,
със пробити обувки,
търсейки хладното,
с теб разменям целувка.
Все такава гореща,
изпълнена с болка,
както в първата среща.
Аз си спомням до толкова.
Недей си отива!
Целувай ме още!
Ти си огниво
за нашите нощи!

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??