15.01.2006 г., 12:22 ч.

Поредна вечер у дома 

  Поезия
876 0 1
Поредна вечер у дома,
Отново съм съвсем сама,
Пак във чата,
И пак картина позната…

Търся нея - любовта,
Търся нова светлина,
Тя моя ден да озари,
Но няма я, уви…

А как мечтая за нея,
Как искам да пея,
Да пея – от нея пленена,
Да за това съм аз родена…

Родена да обичам, да мечтая,
Да искам да любя, да зная!

© Бет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовта идва неочаквано! Пък хубавите неща са случайности не спирай да вярваш в любовта!Скоро ще я срещнеш 6 за стихчето
Предложения
: ??:??