19.10.2007 г., 20:36 ч.

Поредната нощ... 

  Поезия
770 0 3
 

Поредната самотна нощ -

безсънна, тъмна и студена,

в която копнеех

да те усещам до мен.


Поредната самотна нощ -

изпълнена с мечти и сънища за теб.

Окъпани в разкош спомени

от едно друго време.


Поредната самотна нощ.

А колко ли още ще има?

Мразя те, мразя те, нощ!

По-бързо си отивай!

© Юлия Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??