4.12.2004 г., 22:52 ч.

Поредното 

  Поезия
1577 0 0

Поредното "Без име"

Разхождах се аз по земята
и малко ангелче при мен се спря.
Прошепна: "Изгубило съм пътя към душата,
над която трябваше да бдя."

Изпратено бе то от небесата
при друго ангелче да спре,
любов и радост да му носи
и в живота заедно да бъдaт две.

© Даниел Герджиков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??