30.04.2006 г., 11:56 ч.

Порив 

  Поезия
1250 0 13

Животът - тежък и коварен,
животът - символ на честта.
Борба човешка, неуморна,
борба по-силна от смъртта.

Аз вярвам, че ще мога да усетя
полъха на мойта свобода.
Душата вперена във бъдещето светло,
издига се в небесна синева.

Бурята ще превърна в слънце,
студа ще преборя с мечти.
И всичко пред мене ще разцъфне,
ще грее във вашите души.

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??