Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Малки, мръсни тайни,
заключени зад честните ни очи...
Те ни правят толкова горещи,
а ни мислят за добри.
Плъзгайки ръка по бедрото
ми под масата, за какво си мислиш?
Още ли си невинен,
още ли не го искаш?
"Всеки има право на собствена
лудост" и предвкусвайки
смъртта отново ще се впуснем
в най-върховната наша игра.
Никой не е ангел,
няма кой да ни вини.
Ние из*укахме греха
и от онези, дето сочим с пръст,
не бяхме по-добри.
© Стеси Всички права запазени